Sykehusskjorta

Sykehusskjorta. om sykdom, samhold og svart humor, av og med Rakel Sivertsen

Forestillinger

Henter programmet

Vinteren 2019 ble Rakel Sivertsen (49) fra Hommelvik diagnostisert med brystkreft med spredning til lymfene. Etter en beinhard kamp, ble hun i 2021 frisk, men på senhøsten 2022 skjedde det utenkelige: Kreften var på full retur, og denne gangen uhelbredelig.

I forestillingen «Sykehusskjorta» bruker Rakel sine egne opplevelser og erfaringer til å fortelle hvordan det er å stå midt i en livskrise - midt i livet - med en solid dose humor.

Kan man le seg seg inn i en kreftdiagnose? Kan man le seg ut av den igjen? Er det i det hele tatt lov å le av noe så alvorlig? Hva trenger man fra omverdenen når man ikke fikser sin egen hverdag? Hva kan man gjøre for noen som står i en livskrise? Kan smerter, dårlige odds og mørke stunder bekjempes med humor?

Denne forestillingen er en reise gjennom hele følelsesregistret, og Rakels unike evne til å formidle gjør at du i det ene sekundet tørker tårer, og i det neste potensielt ler på deg et ribbeinsbrudd.

Den 10. april 2024 vil du gå ut fra Sunndal kulturhus litt rikere i sinnet og enda varmere om hjertet enn du var da du kom inn.

Hjertelig velkommen!

Servering før forestilling

Matservering kl 1730 kan bestilles på dette arrangementet: Link