Magiens verden - Et familieshow fylt med magi og humor

Magiens Verden Wide

Daniel Larsen kommer til Sunndal tirsdag 19. oktober kl 1800 og skal gi oss et forrykende familieshow!

Daniel Larsen er en av Norges aller fremste magikere og illusjonister.

Han har jobbet som profesjonell artist i over to årtier – og med over 1000 forestillinger de siste fem årene er han den mest produktive magikeren i landet.

Daniels varemerke er kvalitet og god kontakt med publikum. Hans show kjennetegnes av humor, spenning og magi som fjetrer publikum. Daniel har gjort flere TV-opptredener og har stått på flere av de største scenene i både inn- og utland, i Danmark, Sverige, Tyskland, England, Skottland, Afghanistan og USA.

Han har, som den eneste magikeren i verden, underholdt i bursdagen til rockelegenden Jerry Lee Lewis i Memphis Tennessee, han har underholdt Det kongelige hoff og han har turnert i Afghanistan der han underholdt fredsstyrker fra hele verden. Hans referanseliste er like lang og spennende som hans repertoar – og fellesnevneren er SUKSESS!

MAGIENS VERDEN

I 2017 satte Daniel Larsen sammen et familieshow for kulturhus i Norge der hele familien blir engasjert og får være med på det magiske som skjer. Et show som har fått fantastiske tilbakemeldinger, bra publikum oppmøte og ønskes tilbake av kulturhusene.

Magiens Verden er et show fult av magi,  humor og overraskelser for hele familien, et show på ca. 70 min. med høy kvalitet og et enormt engasjement av publikum. Et show som får barna til å hyle, skrike og le før de blir stille av forundring over det magiske som har skjedd. Et show dere små og store blir med på scenen og delaktig i det magiske som skjer, samt at Daniel tar til slutt en heldig person fra publikum som får sveve på scenen og får bilde som minne….

Barnepedagogisk forbund – Beste vi har sett!!! Kontakten med barna var helt unik

Lyngdal Kulturhus – Utrolig engasjerende! Ser frem til neste gang han kommer!

Ørland Kulturscene – Stor underholdning og engasjement, fantastisk show for både små og store!

Sola Kulturhus – Veldig bra show! Full kontroll på barna i 80 minutter…

Grimstad Kultuhus – Flott show og veldig engasjerende!

Billettpris Barn kr 160,-, Voksen kr 200, honnør kr 160.

Trylle-2-juni-2013-35-MB-819x1024.jpg IMG_8158-Daniel-Larsen-Magiker-copyright-tovita-razzi-2016.jpgIMG_8094-Daniel-Larsen-Magiker-copyright-tovita-razzi-2016.jpg