(Avlyst) Hans Rotmo & Henning Sommerro - Vårres Jul

rotmosommerro vårres jul

Vårres Jul

I 2020 hadde Hans Rotmo gledet det norske folk med sine folkelige juletekster, sitt underfundige univers av rollefigurer og CD`n ”Vårres Jul” i 40 år!

Da Hans Rotmo endelig bestemte seg for å ta konsert forestillingen «Vårres Jul» ut til folket gjennom en ”Vårres Jul” turné for 10 år siden, ble mottagelsen enorm. Billettene forsvant som varmt hvetebrød, folk ville rett og slett oppleve Hans Rotmo, musikken og det underfundige universet i levende live. Turneene og CD-n «Vårres Jul 2» ble en kjempe suksess.

Under 40 års jubileumsturneen i 2020 trillet Adressa terningkast 6 for Henning og Hans sitt «Vårres Jul» konsept «For en herlig kveld» og nå er det duket for nok en runde.


En slik suksess skal man selvsagt ikke ta lett på, så Hans Rotmo og Henning Sommerro ligger allerede i hard trening foran Vårres Jul turneen i 2021

Da blir det både julegitar, koteletta, pøls og steik, og kanskje kjæm a Märtha Dahla? og trolig blir det masse goro te dessert. Det blir garantert julestemning når Hans Rotmo kjæm med kompisen Henning Sommerro og byr opp til Vårres jul også i 2021.

 

Oppdatering 14.12.2021:

Grunnet gårsdagens nye tiltak ser vi dessverre ikke noen forsvarlig mulighet til å gjennomføre morgendagens planlagte "Vårres jul"-forestilling og har i dialog med artistene blitt enige om å avlyse konserten. 

Dette er veldig trist, men dessverre nødvendig slik smittesituasjonen er nå.

Alle som har kjøpt ebilletter vil få pengene refundert automatisk til konto i løpet av noen dager. Dere som har fysiske billetter, kan sende meg et bilde av disse og kontonummer pengene skal tilbakeføres til, eller komme på kulturhuset med billettene, så vil dere få de refundert. Hvis det er noen andre spørsmål, så ta kontakt!