Lady Arbuthnott 2021 - Leikvin

Lady Arbuthnott 2020

Utendørsmusikal på Leikvin, 12-14 august kl 2000.

Billettpris kr 420,-. Billettsalg åpner fredag 11. juni kl 1200!

 

Torsdag 12.8 kl 2000: Billettlink

 

Fredag 13.8 kl 2000: Billettlink

 

Fredag 13.8 kl 2359: Billettlink

 

Lørdag 14.8 kl 2000: Billettlink

 

Oppdatering 28.7.2021: Fredag 30. juli kl 1200 vil det bli løslatt 60 ekstra plasser på hver av de eksisterende forestillinger, samt en midnattsforestilling fredag 13. august kl 2359!

 

11.8.2021:

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til årets spesielle utendørs-versjon av Lady Arbuthnott!

 

For at arrangementet skal bli så bra og trygt som mulig for alle vil vi gjerne gi deg litt forhåndsinformasjon:

 

  • Det er begrenset med parkeringsplasser så prøv å samkjøre eller evt. skaff deg skyss (det er tilbud om minibusstransport – Buss til Leikvin går fra busstasjonen i sentrum i god tid før alle forestillinger. Buss kan kontaktes/bestilles på telefon 920 25 300.) . Det er ikke lov å kjøre ned til Leikvin annet enn for å transportere publikum som er handicappet/dårlig til bens. Ellers er det parkering ved Løykja skole og kapellet.

 

  • Møt opp i god tid. Vi følger selvsagt gjeldende smittevernregler for arrangementer og vil registrere alle besøkende når de kommer.

 

  • Publikum vil bli inndelt i to kohorter som vil gjelde både i serveringsteltet og i amfiet – dette vil det bli informert om ved ankomst. Merk deg hvilken kohort du får tildelt og følg anvisningene som gis.

 

  • Det er viktig at du som publikum forholder deg lojalt til gjeldende smittevernregler og informasjonen fra våre publikumsverter slik at alle kan føle seg trygge. Husk å bruke håndsprit og hold nødvendig avstand til andre.

 

  • Årets Lady foregår utendørs – det er derfor viktig å sjekke værmeldingen og kle seg etter været. Sitteplassene i amfiet er flotte, men vi anbefaler sterkt at du tar med deg sitteunderlag for en best mulig opplevelse – det kan bli vått om det regner og det blir hardt å sitte på trebenker i flere timer!

 

  • Det vil være salg av enkel mat og drikke i teltet og i amfiet. Det blir også Lady-butikk i teltet. For å begrense nærkontakt og mulig smitte ber vi om at all betaling går via vipps i år.

 

Vi ser frem til å møte publikum igjen og få vise frem både det flotte amfiet og scenen og ikke minst vise dere en unik versjon av Lady Arbuthnott i 2021!

Og neste år møtes vi i Sunndal Kulturhus - til det som vil bli Ladyens 25te år på scenen i Hovshall – det gleder vi oss også til!

 

Med vennlig hilsen

JazzåTeatret Produksjon AS