Lady Arbuthnott 2021

Lady Arbuthnott 2020

25.3.2021: På grunn av koronasituasjonen, har styret i Jazzåteatret produksjon (JTP) bestemt at den ordinære utgaven av «Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy» i Hovshall ikke kan gjennomføres i 2021.

De som har kjøpt billetter til 2021- forestillingen i Hovshall vil få refundert billettene sine i løpet av april!

----

 

Billettene til 2021 til salgs nå! Salget av billettene til musikalen Lady Arbuthnott - frua på Elverhøy i juni 2021 er i gang! Da er musikalen 25 år – og vi inviterer til jubileumsfest!

For første gang legger JazzåTeatret produksjon ut billettene til forestillingen Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy – over ett år før neste forestillingsperiode!

- I 2019 var vi utsolgt før premieren, og vi hadde mange på telefonen som var fortvilet over at de ikke fikk billetter. I 2020 la vi ut billettene tidlig og allerede flere måneder før planlagt premiere var godt over halvparten av billettene solgt. Dessverre ble det som kjent ingen forestillinger i 2020! Men vi kommer sterkt tilbake i 2021.

Nå håper vi at publikum er ute i god tid med billettkjøp, det er ingen grunn til å vente til juni neste år. Vi fikk enestående tilbakemeldinger fra så vel publikum som kritikere på forestillingene i 2019 – og det er ingen grunn til å tro at forestillingene i 2021 vil være på noe lavere nivå! Det vil også være en kjærkommen og viktig tilbakemelding til produksjonen at publikum allerede nå kjøper billetter og viser at man ønsker ladyen velkommen tilbake i 2021.

Romsdals Budstikke slo til med en sekser på terningen etter premieren i 19. juni 2019. Tittelen på anmeldelsen til Ole Foss var «Magisk lady».

«Det er særlig to grupper som kan glede seg stort til årets «Lady Arbuthnott»; de som aldri har sett oppsetningen før, og så de som har sett den. I år er det pluss-pluss-pluss! Det er gøy å trille terning for et stykke som har vært oppført 23 år tidligere, og denne gangen går jeg aldeles i yatzy-modus. Skuespillerne fortjener 6’er, musikerne fortjener 6’er, sangerne fortjener 6’er, statistene, danserne og alle hallåjmakerne på scena en klar 6’er, og så har vi formidable, velfungerende elementer som kostymer, rekvisitter, sminke, lyd, lys, og scene som suger deg inn i seg. 6’er her også. Publikum? Helt klart en 6’er!»

Musikkspillet har gjennom årene høstet svært gode kritikker i nasjonale medier som VG, Dagbladet, Adresseavisen og lokale og regionale aviser som Tidens Krav, Aura Avis, Driva og Opp for sin høye kvalitet.

JazzåTeatret produksjon ønsker velkommen til den 25. utgaven av Lady Arbuthnott - Frua på Elverhøy i Hovshall i Sunndal kulturhus fra onsdag 16. juni til og med 26. juni i 2021.