Koronavirus: Åpningstider og regler for Sunndal kulturhus

kinostart

Sunndalsøra kino og Sunndal kulturhus åpner igjen for begrenset bruk fra tirsdag 19. mai! Åpningstidene blir da fra kl 1600 - 2300 tirsdag til fredag samt søndag, og kl 12-1800 lørdager.

 

 

For å følge nasjonale smittevernsregler så vil det bli noen begrensninger folk må forholde seg til på kulturhuset:

1. Når dere kommer til kulturhuset, hold én meters avstand og gå til nærmeste håndvask for å vaske hender.

2. Som ansvarlig arrangør må vi holde besøkslister på familiegrupper som besøker oss. Gå til kiosken og bli registrert før dere går på kino. Skal du på andre arrangementer eller møter vil besøkslistene bli lagt på møterommene.

3. Kontanter skal kun brukes unntaksvis, ta med debet/kredittkort med trådløs betalingsmulighet.

4. Det vil bli unummerert seter i hver kinosal for å unngå passeringer og begrensninger på hvor mange vi kan slippe inn.

5. Vi slipper inn maks 50 stk i Hovshall og maks 25 stk i Keila. Annenhver rad vil bli fordelt på to visninger hver kveld.

 

Møterom som Nebba Nuten, Toppheis og Slåa har begrensninger på 15 personer, Støgu 50 personer. Det kan heller ikke være flere enn 50 personer i foajeen samtidig.

 

Det blir litt nytt og gammelt fremover i kinoprogrammet frem til kinobransjen kommer seg opp igjen. Vi vil vise Fremad, Bølle i Trøbbel og Samsam til barnefamiliene, 'Alle utlendinger har lukka gardiner' er en ungdomsfilm om kjærlighet og hvordan det er å vokse opp, og Bloodshot er en popcorn-actionfilm med Vin Diesel i hovedrollen som supersoldat.

 

Mye nytt har også skjedd på huset ellers! Keila er nyoppusset med nye stoler, høyttalerne er løftet opp bak lerretet og lyddempende elementer er installert på veggene for å gi en mye bedre film- og lydopplevelse.

Hovshall har også blitt oppgradert! Etter 29 år har vi fått erstattet fronthøyttalerne og basselementene, og det vil dere høre på actionfilmene! Hovshall er en ny kinosal etter dette! Kinosjefen var meget frustrert da høyttalerne var klare ettermiddagen 11. mars 2020 og han måtte stenge huset 12. mars.

Men nå får vi lov til å åpne igjen, så da håper vi at dere tar turen! Velkomne skal dere være, i små grupper!