BIRRI

birri web

BIRRI er låtskriver og sanger Brita Skare Malvik fra Nordmøre/Lofoten. Hun vokste opp en ivrig lytter til vintage rock'n'roll blant ville fjell og vakre fjorder på Sunndalsøra, og her fant hun både sangen og pennen.
I dag er musikken hennes en herlig miks av rock, country, americana, blues og gospel iblanda inspirasjon fra 60- og 70-tallsrocken.

Det siste året har BIRRI begeistret publikum på flere klubb- og festivalscener, spilt inn og produsert sitt debutalbum i samarbeid med Are Bredal Simonsen (Store Studio, Bodø) og rukket å slippe to singler fra albumet til god respons. Musikknettstedet Popklikk.no mener f.eks at låten "Longest Wait" er en av årets 40 beste norske låter, mens den fengende debutsingelen "Ten Years" høstet terningkast 6 i Lofotposten under overskriften «Glitrende god americana». Låtene hennes har også blitt plukket opp til flere spillelister hos strømmetjenestene.

"Ten Years" ble sluppet 25.10.19 og er et variert album der BIRRI synger om både lette solskinnsdager og livets mer mørke prøvelser, med fengende melodier og sterke tekster levert av en rå vokal.  

1. februar kl 2000 inviteres det til BIRRIs aller første konsert med fullt band på Sunndalsøra, og selv sier hun at hun gleder seg enormt til å spille her og til å feire albumet på hjemmebane! 

Billettpris kr 250,-

Baren er åpen fra kl 1900!