(Utsatt til 2. desember 2021) Store Gutter Gråter Ikke - Ørjan Burøe

ørjan plakat liggende

Oppdatering 12.8.2020

Ut fra dagens situasjon med covid 19 ser produksjonsselskapet seg nødt til å utsette høstens turne med "Store gutter Gråter ikke." De har ambisjoner om å gjenoppta turneen i 2021, og per dags dato planlegger Sunndal kulturhus 2. desember 2021 som ny dato. Endringer kan forekomme.

Produksjonsselskapet tilbyr de som har kjøpt billetter full refusjon om de ikke har et ønske om å beholde billetten. Ta kontakt med steinar.husby@sunndal.kommune.no med billettinformasjon om du ønsker refusjon på billettene dine.

Oppdatering 11.3.2020:

Forestillingen er utsatt til 3. desember 2020. billetter allerede kjøpt er gyldige!

 

Det sies at store gutter ikke gråter. Hvorfor ikke, egentlig? Ørjan Burøe  påstår i alle fall at han ikke finnes noe redd for å vise følelser. Han kan fint dele det som skjer inni seg med Gud og hvermann. Det må rett og slett til, mener han, for da får vi en bedre verden - gjør vi ikke? Og så får vi masse stoff vi kan lage humor-show av.

Heldigvis så er det lov å snakke om følelser i våre dager, snakke om det indre livet og ikke bare alt maset rundt oss. De fleste oppegående mennesker vet godt at det kan gå riktig galt med folk som ikke evner å uttrykke hva de føler. Så hva er det vi venter på? Store gutter gråter ikke. Joda, det gjør de, men de trenger bare en skulder å gråte på. Kanskje det kan være skulderen til Ørjan? For i kveld i det minste.

 

I tre år har Ørjan Burøe reist med showet «Fordommer» og spilt nesten 200 forestillinger. Med «Store Gutter Gråter Ikke» lager Burøe nok en gang en morsom og personlig forestilling med tette punchlines. Vi håper at du ler og koser deg, og kanskje til og med gråter en liten skvett - om du tør.

 

Regi/tekst: Ørjan Liavåg Musikk/tekst: Bjarte Jørgensen

 

Ordinær: kr 405,-

Gruppe (8+): kr 370,-