Alexander Rybak med Trondheimsolistene

rybak trondheimsolistene

Trondheimsolistene vil sammen med Alexander Rybak by på en konsert utenom det vanlige! Rybaks klassiske- og populærmusikalske bakgrunn vil komme til sin rett, og orkesteret vil også spille sentrale og flotte verk fra orkesterlitteraturen. 

Dere får høre klassiske perler som "Vinteren" av Antonio Vivaldi og Antonin Dvorak sin strykeserenade, men også mer moderne musikk av Hans Werner Henze, i tillegg til Rybaks humørspredende repertoar!

 

TRONDHEIMSOLISTENE er et dynamisk kvalitetsensemble av musikere tilknyttet Trondheim. Orkesteret ble etablert i 1988 og er et kammerorkester med stor programbredde og musikalsk vidsyn.  Dagens kunstneriske leder, Geir Inge Lotsberg, viderefører utviklingen av TRONDHEIMSOLISTENE som et topp profesjonelt ensemble med stor internasjonal anerkjennelse. Konsertene preges av humør, spontanitet og intensitet.

Alexander Rybak trenger ingen videre presentasjon, men han ble verdenskjent etter at han vant finalen i Eurovision Song Contest i 2009 med sangen Fairytale, som han har skrevet selv.

 

Konsert i Hovshall søndag 1. september kl 1900.

 

Billettpriser:

Voksen: kr 350,-

Under 18 år: kr 250,-,

Gruppe 5+: kr 300,-