Filmweb
Sunndal kulturhus
Meny
 
Info
  Telefonbestilling billetter:
71699165

Telefonbestilling lokaler 71699000

Kjøkken/catering: 411 27 363

Kulturhusarbeidere: 71699178

Kulturhusleder/kinosjef: 71699174

 

 


  Folk og røvere i Kardemomme by - Riksteatret

Det blir fest i Kardemomme by. Og du er invitert!


I Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor byen bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. De har også lyst til å være med.

Har du husket å vaske ørene dine? Da kan du trygt ta med deg barna på Riksteatrets oppsetning av Folk og røvere i Kardemomme by - en teaterforestilling full av energi, humor, dans og masse musikk. Du vil møte en frekk papegøye, en talende kamel og en løve som er glad i melkesjokolade. Bli med inn i Egners verden og opplev den magiske teaterstemningen på kulturhuset der du bor.  Røverne gleder seg til å hilse på barna som kommer på besøk.

Med Kim Haugen i registolen og et ensemble fylt av unge, nye talenter ønsker vi å innlemme en ny generasjon i vår felles kulturarv. Ja, vi elsker Thorbjørn Egner!

 

Premiere i Nydalen, Oslo 2. november 2017

Turnépremiere på Nøtterøy 7. november 2017

På turné med Riksteatret til 70 steder over hele landet

 

På scenen

Mikkel Niva, Mats Holm, Carina Furseth, Tor Ivar Hagen, Jan Huse, John Sigurd Kristensen, Morten Røhrt, Jonas Rønning, Jon Rørmark, Erik Aleksander Schjerven, Lars Helge Throndsen, Linda Tørklep og Olli Wermskog.

 

Team

Regissør: Kim Haugen. Scenograf: Siri Langdalen

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Riksteatret i samarbeid med Hålogaland Teater

 


 
 
Kolofon
Avdelingsleder kultur: Marianne Furu Høydal
Kulturtjenesten