Filmweb
Sunndal kulturhus
Meny
 
Info
  Telefonbestilling billetter:
71699165

Telefonbestilling lokaler 71699000

Kjøkken/catering: 411 27 363

Kulturhusarbeidere: 71699178

Kulturhusleder/kinosjef: 71699174

 

 


  Firmabilletter

Her finner du info om Noregsbilletten. Du finner også omtale av vår nye webside her.

Her er en artikkel om vår nysatsing:

Velkommen til Sunndal kulturhus' nye webside!

Om Firmabilletter:

Kinobransjen lanserte den 1. oktober 2004 en nasjonal kinobillett som samler Norges kinoer i ett og samme tilbud.

Norske kinoer har lenge solgt kinobilletter til firma og organisasjoner gjennom en firmabillettordning, men dette har vært billetter som kun har vært mulig å løse inn på den kinoen man har kjøpt dem av. Filmweb har registrert en etterspørsel fra bedrifter som har ansatte og kunder på mer enn ett sted i landet, og som det ikke har vært mulig å tilfredsstille før "Filmweb Norgesbilletten" nå lanseres som en nasjonal kinobillett.

- Dette er en strategisk satsning mot bedriftsmarkedet. Nå forbedres ordningen for bedrifter ved at de kjøper kinobilletter som gjelder på kinoer i hele Norge og på denne måten kan sende ut en hyggelig hilsen til ansatte, forretningsforbindelser eller kunder uten å tenke på geografien" sier Fredrik Bretzeg, salgs- og markedsansvarlig i Filmweb AS.

Salg av firmabilletter har et stort potensial som vil kunne gi nye inntekter til kinoene. Selv om flere kinoer i dag har et lokalt firmabillettilbud er problemet å tilfredsstille store bedrifters behov for nasjonale løsninger slik man for eksempel finner dem i Sverige og Danmark. I våre naboland står slike billetter for ca. 10% av den totale omsetningen på kinoene.

- Det er en trend i tiden å ville gi opplevelser i gave, i stedet for flere ting til folk som allerede har alt og litt til. Lanseringen av Filmweb Norgesbilletten er en konsekvens av dette. Vår holdning er at en nasjonal firmabillettordning vil bidra til å stimulere til økt kinobesøk og øke det totale salget av billetter, sier Bretzeg.

Billettene bestilles via Internett på www.norgesbilletten.no . Her vil du også kunne finne mer informasjon om produktet.

Norgesbilletten er lansert med støtte fra FILM&KINO .

BILLETTER TIL KULTURARRANGEMENT KJØPER DU HER

   
 
Kolofon
Avdelingsleder kultur: Marianne Furu Høydal
Kulturtjenesten